Pilates ja syvävenyttely by Titta Skofelt

 Viikolla 3 alkaa Titta Skofeltin tunnit,

jossa huolletaan ja harjoitetaan niin kehoa kuin mieltä.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi.

 


Pilatestunti (perus) keskiviikkoisin klo 17.45-18.45

Terve selkä – Pilatestunti torstaisin klo 17.45-18.45

Hinnat

10 x kortti 120€ 

5 x kortti 70€

kertamaksu 15€

Syvävenyttely sekä kehonhuoltotunti  tiistai-illoissa klo 18.45-19.45

10 x kortti 80€

Sisältyy VM-liikuntapaikan kuukausikorttiin 69€

Kertamaksu 10€


Pilates

Pilates on vuosikymmenien saatossa kehitetty huippuunsa hiottu kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksia ja keskivartaloa tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi, sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston, sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden. Menetelmän positiiviset vaikutukset ovat havaittavissa melko lyhyessä ajassa, riippuen harjoittelun intesiivisyydestä ja harjoituskertojen määrästä.

Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, niin liikunnanharrastuksen aloittaville kuin ammattiurheilijoille. Se sopii myös loukkaantumisten jälkeen lihasten vahvistamiseen, sekä henkilöille, jotka haluavat eroon selkä- ja hartiakivuista.

Terve selkä -Pilates

Terve selkä -Pilates tunnilla parannetaan ryhtiä, vahvistetaan kehon syviä tukilihaksia ja lisätään lihaksien ja nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta.

Tunnilla tehdään venyttely- että stabiloivia harjoitteita erilaisissa alkuasennoissa sekä seisten. Kehontuntemuksen herkkyys vaatii myös hyvän rentoutumisen. Niinpä tunnin aikana keskitytään myös rentouden opetteluun. Opit käyttämään kehoasi taloudellisemmin, ilman turhaa jännitystä. Kehosi joustavuus paranee ja rentoutumisen myötä energiataso kohoaa. Tunti sopii sekä aloittelijoille että jo pilatesta tehneille.

Syvävenyttely

Syvävenyttelytunneilla tehdään kehon kireystiloja vapauttavia venyttelyliikeitä rauhassa kehoa kuunnellen.  Tunneilla vapaudutaan kehon jännitystiloista, jolloin energiaa vapautuu muihin asioihin. Syvävenyttely on perinteistä pitkäkestoista venyttelyä, joka on terveellinen tapa hoitaa kehoa syvällisesti. Jokainen tekee tunnilla liikkeet omaan tahtiin ja voit myös liikkeiden välissä levätä. Syvävenyttely auttaa palautumaan arjen kiireestä, stressistä ja lisää liikkuvuutta. Rentouttava ja rauhoittava tunti sopii kaikenkuntoisille.


Titta Skofelt

Ohjaajana toimii  Titta Skofelt

Somatic pilates -opettaja sekä PowerYoga -ohjaaja

Titta on ohjaaja, joka on ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja jo 38 vuotta. Titta on todellinen ammattilainen sekä valloittava persoona=) Titan ohjaamilla tunneilla on lämmin ja lempeä tunnelma. Hänen antamansa mielikuvat tuntemuksista ja liikkeistä helpottavat asiakkaan liikkeitä ja heidän oman kehon hahmotusta. Titalla on taito ohjaajana huomioda asiakas  hänen omista lähtökohdistaan. Kaikesta tekemisestä huokuu vankka kokemus ja tieto-taitotaso.

 


 

TARJOUS

5 x Pilates kortti nyt vain 65€

(Tarjous voimassa 3.2.2019 asti)

Ja ensimmäinen kertasi meillä aina puoleen hintaa.


Varaa paikkasi tuntikalenterista ajoissa, sillä paikkoja rajoitetusti.

Ohjauksemme toteutetaan asiakaslähtöisesti pienryhmissä.

Tuntikalenterin löydät nettisivuiltamme.

(Meillä ei sitouteta asiakkaita määräaiakaisiin taikka toistaiseksi voimassa oleviin sopimuksiin)

 

X